Солодкий густий ароматний соєвий соус, який широко використовується в японській кухні.
Найпоширеніше застосування його – соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Наприклад, добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка.
З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком.
Склад: Цукор, вода, соєвий соус (вода, соєві боби, пшениця, сіль), цукровий сироп, сіль, модифікований крохмаль, етиловий спирт, патока, екстракт дріжджів, оцет, ксантанова камедь, порошок водоростей.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Kikkoman |
| Країна виробник | Україна |
| Упаковка | Пластикова пляшка |
| Вага | 975 г |
| Тип | Соєві соуси |
- Ціна: 800 ₴


