Корейські товари
Твенчжан (соєва паста) та канчжан (соєвий соус)
Твенчжан і канчжан – це два найбільш важливі продукти традиційної ферментованої їжі. Для їхнього приготування соєві боби замочують у воді і варять до готовності. Потім зварені боби розтирають і формують з цієї маси мріж брикети, які сушать на відкритому повітрі. Після цього брикети укладають у великі глиняні горщики та заливають солоною водою. Для видалення домішок та неприємного запаху в них також кладуть сухий червоний перець та гаряче вугілля та витримують 2-3 місяці. Потім ферментовану масу проціджують і відокремлюють таким чином тверду (твенчжан) та рідку (канчжан) частини. Для отримання ароматнішого і глибшого смаку канчжан витримують ще більше 3 місяців, а твенчжан - не менше 5 місяців. Як і вино, соєві соуси набувають багатшого аромату і смаку, якщо процес їхнього дозрівання триває довше.
Кочхучжан (соєва паста з червоним перцем)
Традиційна корейська приправа, приготована шляхом зброджування соєвого солоду з сумішшю з рисового, ячмінного, пшеничного борошна або крохмалю, солі та меленого пекучого червоного перцю. У процесі ферментації маса поєднується із соєвими брикетами мечжу для кочхучжана і витримується в глиняних горщиках.
Кочхучжан є однією з найважливіших приправ у раціоні корейців, які люблять їжу гарячу та гостру. Смак цієї приправи також стає кращим, якщо процес дозрівання триває довше. Вважається, що пряний смак, який виражений у пекучому червоному перці та кочхучжані, ніби символізує та передає живий та енергійний характер корейців.
- Новинка-20%Залишилось 17 днів
- -40%Залишилось 17 днів
- Новинка-40%Залишилось 17 днів
- -20%Залишилось 17 днів
- Новинка-20%Залишилось 17 днів
- -20%Залишилось 17 днів
- Новинка-20%Залишилось 17 днів
- Топ продаж-20%Залишилось 17 днів
- Новинка-20%Залишилось 17 днів
- Новинка-20%Залишилось 17 днів
- -20%Залишилось 17 днів
- -20%Залишилось 17 днів
- Новинка-20%Залишилось 17 днів
- Новинка-20%Залишилось 17 днів
- Новинка-20%Залишилось 17 днів
- -15%Залишилось 17 днів
- Новинка-15%Залишилось 17 днів
- Новинка-50%Залишилось 17 днів
- Новинка
Твенчжан (соєва паста) та канчжан (соєвий соус)
Твенчжан і канчжан – це два найбільш важливі продукти традиційної ферментованої їжі. Для їхнього приготування соєві боби замочують у воді і варять до готовності. Потім зварені боби розтирають і формують з цієї маси мріж брикети, які сушать на відкритому повітрі. Після цього брикети укладають у великі глиняні горщики та заливають солоною водою. Для видалення домішок та неприємного запаху в них також кладуть сухий червоний перець та гаряче вугілля та витримують 2-3 місяці. Потім ферментовану масу проціджують і відокремлюють таким чином тверду (твенчжан) та рідку (канчжан) частини. Для отримання ароматнішого і глибшого смаку канчжан витримують ще більше 3 місяців, а твенчжан - не менше 5 місяців. Як і вино, соєві соуси набувають багатшого аромату і смаку, якщо процес їхнього дозрівання триває довше.
Кочхучжан (соєва паста з червоним перцем)
Традиційна корейська приправа, приготована шляхом зброджування соєвого солоду з сумішшю з рисового, ячмінного, пшеничного борошна або крохмалю, солі та меленого пекучого червоного перцю. У процесі ферментації маса поєднується із соєвими брикетами мечжу для кочхучжана і витримується в глиняних горщиках.
Кочхучжан є однією з найважливіших приправ у раціоні корейців, які люблять їжу гарячу та гостру. Смак цієї приправи також стає кращим, якщо процес дозрівання триває довше. Вважається, що пряний смак, який виражений у пекучому червоному перці та кочхучжані, ніби символізує та передає живий та енергійний характер корейців.