Вермішель і локшина
Вермішель і локшина
Багато вважають предком макаронних виробів Італію, хоча поширена думка, що вони були завезені Марко Поло лише в кінці 13 століття після його подорожі по Далекому Сходу. Історія китайської локшини налічує 4000 років, але і це, судячи з усього, не межа її давнину. Але навіть якщо не вдаватися в харчову міфологію, можна з упевненістю сказати, що саме азіатська вермішель і локшина сьогодні користуються величезною популярністю, що не дивно, враховуючи їх користь для здоров'я.
- Топ продаж-20%Залишилось 24 дні
- -20%Залишилось 24 дні
- Топ продаж-20%Залишилось 24 дні
- -20%Залишилось 24 дні
- -20%Залишилось 24 дні
- Новинка-20%Залишилось 24 дні
- Топ продаж-20%Залишилось 24 дні
- -20%Залишилось 24 дні
- -20%Залишилось 24 дні
- Топ продаж-20%Залишилось 24 дні
Види і користь азійських локшини і вермішелі
Якщо подивитися на Японію або Китай, там практично не зустрінеш огрядних людей, хоча вермішель і локшина вони їдять постійно. Секрет полягає в тому, з яких інгредієнтів робляться ці продукти.
Вермішель фунчоза
Традиційно фунчоза робиться з крохмалю бобів мунг, але також вона може бути виготовлена з інших бобових культур. Після термічної обробки стає напівпрозорою, тому її також називають скляній локшиною. Фунчоза багата вітамінами з антиоксидантними властивостями, мінералами, мікроелементами і ненасиченими жирними кислотами. Такий багатий склад сприяє очищенню від шлаків, нормалізує травлення, омолоджує організм. Скляна вермішель не містить глютен, тому її можуть додати в свій раціон алергіки.
Рисова локшина
Складається з рисового борошна і води. Іноді цей продукт плутають зі скляною локшиною із-за зовнішньої схожості, але рисова локшина після варіння не стає прозорою. Продукт багатий антиоксидантами, вітамінами групи В і багатьма корисними мікроелементами. Продукт не містить глютен і жири, легко засвоюється організмом, тому його можна використовувати дитячих і дієтичних страв.
Гречана локшина
В Японії цей продукт з гречаного борошна називається соба. Якщо використовувалася недоспіла гречка, локшина буде мати зеленуватий колір, а якщо дозріла – сіро-коричневий. Гречана локшина також відноситься до дієтичних продуктів. Вона багата вітамінами групи В, білками і мінеральними речовинами. Також цей продукт містить рутин (вітамін групи Р), який сприяє зміцненню кровоносних судин.
Пшенична локшина удон
Це традиційне японське блюдо з китайськими корінням. Локшина удон насичена вітамінами, мінералами, пантотенової і фолієвої кислоти, антиоксиданти. Незважаючи на високу калорійність, дієтологи рекомендують цей продукт бажаючим схуднути. Справа в тому, що удон містить повільні вуглеводи, які не перетравлюються повільніше, тому надовго залишають відчуття ситості.
Якщо хочете отримати справжнє гастрономічне задоволення і користь для здоров'я без зайвих сантиметрів на талії, можете сміливо придбати будь-який із перерахованих видів вермішелі або локшини, а ми забезпечимо швидку відправку замовлення в будь-яке місто України.