Теріяки - це поширений в японській кухні метод приготування їжі з використанням соєвого соусу з м'яким, солодкувато-пряним смаком. З соусом Teriyaki для глазурування Ви можете швидко та легко приготувати апетитні страви з автентичним японським смаком Теріякі.
Солодкувато-пряний смак
Соус Teriyaki для глазурування універсальний у використанні та добре поєднується з цілим рядом інгредієнтів. Тяга консистенція соусу оптимально покриває птицю, м'ясо, рибу, морепродукти або овочі. Наприклад, овочевому рагу можна швидко надати цікавого смаку Теріяки без тривалого попереднього маринування. Солодкуватий, насичений смак нашого соусу Teriyaki для глазування виходить завдяки поєднанню нашого натурально звареного соєвого соусу, вина та різних спецій.
Цей соус Kikkoman підходить для веганів.
Інгредієнти: Цукор, вода, вино, соєвий соус, сіль, карамельний сироп, модифікований крохмаль, яблучний концентрат, винний оцет, сушений мелений імбир, загусник.
Харчова цінність на 100г продукту:
жири - 0
вуглеводи – 48 г
білки – 1,6 г
нaтрій - 7,5 г.
Основні | |
---|---|
Виробник | Kikkoman |
Країна виробник | Україна |
Тип | Соуси |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Об`єм | 975 мл |
- Ціна: 697 ₴