Компанія Kikkoman є провідним світовим виробником продуктів із сої та соєвого молока, оцтів, томатної продукції.
На світовому ринку Kikkoman в основному представлений та відомий як найбільший виробник соєвого соусу. На сьогоднішній день назва Kikkoman вже стала синонімом соєвого соусу. Соєвий соус Kikkoman поставляється у більш ніж 100 країн, на території США, Азії та Європи функціонують сім заводів із виробництва соєвого соусу.
Соєвий соус Kikkoman піддається шестимісячному процесу ферментації і набуває властивий йому насичений червоно-коричневий колір, прозорість, багатий і насичений смак та ароматний запах. Особливий смак соусу створюється в результаті поєднання близько 300 різних смакових та ароматичних складових. При приготуванні їжі вони збагачують природний смак і не перебивають його.
Особливості японського соусу Kikkoman: червоно-коричневий відтінок кольору, насичений смак "Умамі" та аромат, що поєднує в собі 300 складових. Тільки в результаті багаторічної практики було вироблено вірний технологічний процес шестимісячної ферментації соєвих бобів, який дозволив досягти ідеального смаку соєвого соусу, який збагачує природний смак страви, не перебиваючи його.
Склад: пшениця, соєві боби, сіль, вода, бензоат натрію: менше ніж 1/10 від 1% як консервант.
Енергетична цінність на 100г продукту: 69 Ккал
Харчова цінність на 100г продукту:
білки – 7,6г
жири - 0г
вуглеводи – 7,9г
Умови зберігання: зберігати при температурі від +10°C до +25°C
Виробник: США
Основні | |
---|---|
Виробник | Kikkoman |
Країна виробник | Південна Корея |
Тип | Соєві соуси |
Упаковка | Bag in box |
Об`єм | 19000 мл |
- Ціна: 2 399 ₴