Японський майонез, який відрізняється від класичного продукту, що використовується у нас, легкістю і значно меншою калорійністю, як правило, використовується для приготування суші. Це цілком зрозуміло, адже всілякі страви з рису, якими так пишаються японські кулінари – численні види суші, ролів та сашими, завжди йдуть у супроводі оригінальних приправ, соусів та майонезів.
Відмінні гастрономічні якості залежать від складу японського майонезу. У традиційному соусі можна зустріти такі складові, як яєчка, олія рослинного походження, жир, сіль, аскорбінову та лимонну кислоту, рисовий оцет та різні приправи. Головною рисою, що легко відрізняє японський майонез від інших аналогів, є ненав'язливий легкий смак поряд із тонкою текстурою.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Південна Корея |
Тип | Водорості |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 230 г |
Термін придатності | 24 міс |
Користувальницькі характеристики | |
Призначення | HoReCa (ХоРеКа) |
- Ціна: 500 ₴/упаковка