
Соус соєвий "Кимчи" ТМ "NAKATOMI", 1.8 л
450 ₴
- Готово до відправки
- Код: 63836
Соус кімчі вважається головною складовою більш, ніж 170 страв національної японської кухні. Соус нерідко називають пастою кімчі, це пов'язано в першу чергу з складом і консистенцією продукту. До складу традиційного соусу кімчі входять такі інгредієнти: яблука, імбир, часник, мандарини і червоний перець. Примітно те, що соус кімчі зобов'язаний своєю появою національному корейському блюда під назвою кімчхі або кімчі, а так само чимчхи, чим-ча і т. д.
Основа корейського страви кімчхі пекінська капуста, яку квасять за допомогою спеціального маринаду. Квашена капуста пекінська (так само для кімчхі використовують кольрабі, редис або лоби) вважається основною стравою в повсякденному трапезі всіх жителів Північної або Південної Кореї. Корейці вважають, що страва сприяє нормалізації обмінних процесів і застерігає від ожиріння. Страва припала до смаку не тільки жителям Кореї.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | AKURA |
| Країна виробник | Україна |
| Тип | Соус Кімчі |
| Упаковка | Пластикова пляшка |
| Об`єм | 1800 мл |
| Склад | соєві боби, пшениця, цукор, сіль, ананаси, імбир, часник, регулятор кислотності, оцтова кислота, підсилювач смаку глутамат натрію, цукровий колер, консервант бензоат натрію. |
- Ціна: 450 ₴

