Солодкий густий ароматний соєвий соус, який широко використовується в японській кухні.
Найпоширеніше застосування його – соус, у якому обсмажується вугор. Саме завдяки йому вугор має такий приємний солодкуватий смак та запах. Також у ресторанах подають вже готові роли з вугром, политі соусом унаги та посипані смаженим кунжутом. Використовують соус для вугра з різними гарнірами, стравами з птиці або овочів. Наприклад, добре поєднується з унаги варений рис або запечена курка.
З чим би Ви не використовували цей японський соус, страва набуде нових пікантних ноток і порадує оригінальним смаком.
Склад: кукурудзяний сироп, соус соєвий, вода питна, ферментований рисовий екстракт, сіль кухонна харчова, цукор, загусник крохмаль, натуральний барвник карамель (Е 150), гідролізований білок
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки -9,6 г, вуглеводів -10.3 г
Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 80 ккал (334.94 кДж)
Об'єм продукту: 1000 мл
Основні | |
---|---|
Виробник | AKURA |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Вага | 1000 г |
Тип | Соєві соуси |
- Ціна: 197,80 ₴