У традиційній японській кухні Васабі - обов'язковий інгредієнт до суші та ролів. Васабі, або, як його іноді називають "японський хрін", не менш корисний, ніж імбир.
Васабі також виготовляється з кореневища, дрібно подрібнюється на порошок і перемішується з водою. Він має сильну протимікробну дію, особливо це стосується тих бактерій, які сприяють розвитку карієсу. Крім іншого, васабі підвищує артеріальний тиск і запобігає утворенню тромбів.
Склад: хрін порошок, гірчиця порошок, глюкоза, регулятор лимонна кислота, штучний барвник Е 102, Е 133
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білків - 6,9 г; жирів - 3,5 г
Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 341,5 ккал (1427,47 кДж)
Вага: 140 г
Основні | |
---|---|
Вага | 140 г |
Виробник | AKURA |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Скляна банка |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Гостра |
- Ціна: 65 ₴