Оцет "Для суші" тм "AKURA" 100 мл
27,40 ₴
21,92 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 61429
Оцет для суші 3% – необхідна складова рецептури знаменитих японських суші. Використовується для ароматизації рису та для маринування морепродуктів.
Змочений в оцті рис стає ще більш клейким і легко набуває потрібної форми. А маринована в оцті риба або інші морепродукти набувають ніжного аромату та м'якості. Також оцет для суші чудово підходить як заправка салатів із сирих овочів, страв із риби та птиці, для приготування різних соусів.
Оцет спиртовий для суші Akura, є вже готовою заправкою для суші. Виготовлений методом аеробного бродіння (біохімічний процес окислення вуглеводів та етилового спирту в аеробних умовах за участю кисню повітря до оцтової кислоти, який здійснюється оцтовокислими бактеріями). Масова частка оцтової кислоти 3%.
Склад: вода питна підготовлена, оцет із харчової сировини спиртової, оцет із харчової сировини яблучний, цукор, сіль. Масова частка оцтової кислоти 3%
Енергетична цінність (калорійність) г \ 100 г: 194 кДж (46,4 ккал)
Поживна (харчова) цінність, г \100 г: білки-0, жири - 0, вуглеводи - 11.6 г
Об'єм продукту: 100 мл
Основні | |
---|---|
Виробник | AKURA |
Країна виробник | Україна |
Тип | Рисовий оцет |
Концентрація | 3 % |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Об`єм | 100 мл |
- Ціна: 21,92 ₴