Лайм надає практично будь-яких страв свіжий, екзотичний відтінок, що широко використовується в кулінарії. Традиційно він займає важливе місце в культурі східно-азіатських країн, пізніше – країн Карибського басейну.
Отже, лайм чудово поєднується з:
• Морепродуктів (наприклад, креветками).
• Рибою.
• Птахом (особливо – куркою).
• Рисом.
• М'ясом.
• Фруктами(головним чином – персиком, яблуком, грушею і абрикосом).
Енергетична цінність: 20 ккал / 84 кДж
Склад: концентрований сік лайма 99.7%, регулятор кислотності: лимонна кислота, консервант: калію метабісульфіт
Обсяг продукту: 220 мл
Основні | |
---|---|
Виробник | AKURA |
Країна виробник | Греція |
Кількість в упаковці | 15 шт. |
Склад | концентрированный сок лайма 99.7%, регулятор кислотности: лимонная кислота, консервант: калия метабисульфит |
Упаковка | Пластикова пляшка |
- Ціна: 39,90 ₴