
Оцет з харчової сировини спиртовой ароматизований для суші 3% 200 мл ROYAL TIGER
45 ₴
36 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 62549
Оцет 3% - необхідна складова рецептури знаменитих японських суші. Використовується для ароматизації рису і для маринування морепродуктів.
Оцет спиртовий для суші, представляє собою вже готову заправку для сушу. Виготовлений методом аеробної бродіння (біохімічний процес окислення вуглеводів і етилового спирту в аеробних умовах за участю кисню повітря до оцтової кислоти, здійснюваний ОЦТОВОКИСЛОГО бактеріями). Масова частка оцтової кислоти 3%.
Склад: вода питна підготовлена, оцет з харчового сировини спиртової, оцет з харчового сировини яблучний, цукор, сіль. Масова частка оцтової кислоти 3%
Енергетична цінність (калорійність) г \ 100 г: 194 кДж (46,4 ккал)
Поживна (харчова) цінність, г \ 100 г: білки-0г, жири - 0г, вуглеводи - 11.6 г
Об'єм продукту: 200 мл
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Royal Tiger |
| Країна виробник | Україна |
| Тип | Оцет |
| Упаковка | Пластикова пляшка |
| Кількість в упаковці | 15 шт. |
| Об`єм | 200 мл |
| Термін придатності | 12 міс |
| Склад | вода питна підготовлена, оцет з харчової сировини спиртовий, оцет з харчової сировини яблучний, цукор, сіль. Масова частка оцтової кислоти 3% |
- Ціна: 36 ₴

