Бульйон хондаши - це натуральний продукт, що представляє собою гранульовану суміш за типом всім знайомих бульйонних кубиків, який використовується для створення концентрованої основи рибного ароматного бульйону.
Спосіб приготування: залийте окропом приправу хондаши (30 г має висточиты на 1,5-2 літри), додайте 50-60 г пасти місо. За смаком додайте водорості вакаме і трохи кунжуту і суп буде готовий до вживання.
Склад: сіль кухонна харчова, крохмаль кукурудзяний, мальтодекстрин, лактоза, екстракт боніто, Е 621.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту: білки 270 g (г) 4 жири - 14.9 g (г); вуглеводи - 251 g (г).
Енергетична цінність (калорії) 100 g (r) продукту: 838 kJ (кДж) / 22404 kcol (ккап).
Основні | |
---|---|
Вага | 0.03 г |
Виробник | AKURA |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Кількість в упаковці | 10 шт. |
Склад | сіль поварена харчова, крохмаль кукурудзяний, мальтодекстрин, лактоза, екстракт боніто, Е 621. |
- Ціна: 55,08 ₴