Набір інгредієнтів для приготування "Місо супу" ТМ AKURA
149,90 ₴
119,92 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 62372
Місо суп Акура на основі пасти з бобів є традиційною стравою японської кухні. Історики вважають, що його вперше приготували дві з половиною тисячі років тому буддійські ченці. Так чи інакше, японці їдять місо-суп дуже часто і, можливо, саме тому вважаються однією з найздоровіших націй світу. Науково доведено, що ця страва позитивно впливає на організм людини. Дієтологи радять вживати суп як на сніданок, так і на обід і вечерю, адже незважаючи на низьку калорійність, він заряджає енергією на цілий день. Японці так і роблять, адже місо для них є найважливішим продуктом після рису.
У склад набору входить: бульйон рибний хондаші 10г; кунжут білий 20г; водорості вакаме 5г; паста соєва місо 80г.
Приправа "рибний бульйон "хондаші" - сіль кухонна харчова, крохмаль кукурудзяний, мальтодекстрин, лактоза, екстракт боніто, Е621. Кунжут білий. Водорості Вакаме. Широ місо паста - вода 46%, соєві боби 23,2%, рис 16-8%, сіль 12%, спирт 2%.
Вага: 250г
Основні | |
---|---|
Вага | 370 г |
Виробник | AKURA |
Склад | бульйон рибний хондаші 10г; кунжут білий 20г; макарони "азіатська локшина" 150г; водоросли вакаме 5г; Паста зі своєю мисо 80г. |
Тип | Бульйони |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 119,92 ₴