Продавець Exotic Food розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
855 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (15.07).

+380 (96) 760-23-23
Exotiс Food
Кошик

Оцет, натуральний або синтетичний.

Оцет, натуральний або синтетичний.

Здавалося б: оцет – він і є оцет. Але натуральний оцет – продукт, дійсно, складний. В оману вводить широке поширення технічної оцтової кислоти, яку часто купують для консервації продуктів. Вона дешева і тому багато хто робить вибір на користь неї, не замислюючись, якої шкоди завдають своєму організму. У цієї кислоти є правдиве назва – «лісохімічна». Її випускають на хімічних заводах, отримуючи методом перегонки деревини або синтезом з ацетилену. Виготовляють синтетичну оцтову кислоту нерідко не по ГОСТу і продають в дешевих поліетиленових пляшках.

Чим вона є шкідливою?

В кислоті можуть містити отруйні домішки: метанол, ацетон, мурашиний альдегід. Вони не тільки руйнують всі вітаміни в овочах, які консервують, а й завдають шкоди організму людини. Тому в харчовій промисловості і для домашнього консервування найкраще вживати не дешеву технічну оцтову кислоту, отриманий хімічним способом при сухій перегонці деревини, а натуральний оцет. До речі, у багатьох західних країнах застосування технічного оцту в харчовій промисловості заборонено.

Виробництво ТМ «AKURA» засноване на мікробіологічної технології окислення харчового спирту, який ми самі виробляємо з самого високоякісного зерна, уксуснокислыми бактеріями. Ці бактерії живуть у спеціальній ємності, званої окислювачами, а саме, в букових стружках, якими він заповнений. У нього ми заливаємо спирт і спеціально приготовлену живильне середовище, зрошуємо цією рідиною букові стружки, в яких живуть наші бактерії, а вони, в свою чергу, поглинають її, розмножуються і окислюють спирт до оцту. Далі ми цей оцет зливаємо з окислювача і відправляємо на наступну технологічну стадію — пастеризацію, тобто нагрівання оцту до температури 110 С, в результаті в ньому гинуть оцтовокислі бактерії, сторонні мікроорганізми, оцтові вугри. Пастеризований оцет спрямовується на купажування, ми доводимо його до 9% концентрації оцтової кислоти за вимогами ГОСТ Р 52101 шляхом додавання води, а потім і на фільтрацію. Спеціально для нашого виробництва фрукти віджимають, а отриманий натуральний яблучний сік з усіма корисними речовинами йде на приготування яблучного оцту. Таким чином в готовому продукті залишається мікроелементний склад, який міститься в свіжому яблуці. Оцет, проходячи через пластини з фільтр-картоном, очищається від дрібних зважених частинок. Після чого він надсилається на розлив в пляшки і закупорювання ковпачком, а потім передається на склад для зберігання готової продукції, звідки і поступає на прилавки магазинів.

Інші статті
  • Фунчоза − як правильно вибрати та приготуватиФунчоза − як правильно вибрати та приготувати
    Страви східної кухні користуються великою популярністю серед українців, але не кожній господині доводилося самостійно купувати та готувати популярну на Сході локшину фунчозу. Однак це блюдо обов'язково потрібно додати в домашній раціон, оскільки воно може стати основою здорової й збалансованої дієти. У цьому огляді ви дізнаєтесь, як правильно вибрати та приготувати фунчозу, щоб повною мірою відчути її особливий смак.
    Повна версія статті
  • Рисова локшина – користь та калорійністьРисова локшина – користь та калорійність
    Рисова локшина – користь та калорійність Рисова локшина є одним з найпоширеніших гарнірів східноазіатської кухні, яка в останні роки дуже популярна в Україні. Однак деякі люди все ще мало знайомі з цим продуктом, тому рідко використовують її вдома, окрім тих випадків, коли замовляють готові страви з доставкою. Але рисова локшина може стати корисним доповненням до правильно збалансованої дієти, тож варто дізнатись про її калорійність та поживну цінність.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner