Який смак у куркуми? Корінь куркуми дуже схожий на імбир, але всередині він яскраво-жовтий і має смолинистий, злегка пекучий смак.
Куркума не має великого значення в західній кулінарії, частіше вона зустрічається в сушеному і меленому вигляді, як інгредієнт порошку каррі, як дешева альтернатива шафрану або як барвник у харчовій промисловості, наприклад, для гірчиці, борошняних виробів або страв з рису, з куркумою готують страви страви, соуси, салати, супи-пюре, крабів, омарів, устриць. Куркума посилює смак курячого бульйону.
Склад: куркума мелена.
Енергетична цінність на 100г. продукту: 1684,0 кДж/312,0 ккал.
Жири: 3.3г; вуглеводи: 44.4г; білки: 9.7г.
Вага: 80г.
Основні | |
---|---|
Виробник | AKURA |
Країна виробник | Україна |
Вага | 80 г |
Кількість в упаковці | 24 шт. |
Склад | куркума молотая |
Тип спецій | Куркума |
Упаковка | Пластикова пляшка |
- Ціна: 44,90 ₴