У барбарису приємний ніжно-кислуватий смак з легкою терпкістю, а в залежності від сорту він може набувати солодкуватий або солонуватий відтінок.
Ягоди барбарису чудово відтіняють пікантні соуси і маринади для яловичини, телятини, баранини, свинини, птиці і дичини. Барбарис популярний у виготовленні кондитерських виробів, десертів і випічки. Його додають в шербети, мармелад, цукерки, торти, пироги, муси, цукати, мармелад, пастилу. Сушений барбарис можна поєднувати з іншими спеціями - шафраном, каррі, гвоздикою, чорним перцем, шафраном, імбиром, зирой, куркумою, корицею, паприкою, а також аджикою. Підходить барбарис і до часнику, хріну та ріпчастій цибулі.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білків - 0; жирів - 0 г; вуглеводів - 38г.
Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 152ккал / 635 кДж
Вага: 20 г
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | AKURA |
| Країна виробник | Україна |
| Вага | 20 г |
| Кількість в упаковці | 10 шт. |
| Тип спецій | Барбарис |
| Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 30 ₴


