Яблучний оцет - це кислота, яка утворюється в процесі бродіння яблучного соку. На першому етапі утворюється сидр - яблучне вино, а на другому етапі оцтові бактерії взаємодіють з киснем і окислюють напій, утворюючи оцет.
Яблучний оцет широко використовується в кулінарії. Його додають в приправи і соуси. Він входить до складу гірчиці, кетчупу та майонезу. Оцет з яблук є ідеальною приправою для дієтичних страв.
Використовується він при приготуванні м'ясних, рибних і овочевих страв. Яблучний оцет збільшує термін зберігання м'яса і риби, надає їм м'якість і неповторний смак. Він пом'якшує бобові і сприяє їх кращому перетравленню. Яблучний оцет наділяє чудовим смаком овочеві салати і пельмені.
Додають оцет з яблук і в деякі види листкового тіста. Він поліпшить смак пирогів і десертів, усуне надмірну солодкість.
Оцет - основний інгредієнт, використовуваний при консервації і маринуванні овочів, фруктів, грибів, м'яса.
Яблучний оцет прекрасно поєднується з м'ясом, рибою, морепродуктами, часником, запашним перцем, насінням кропу, ягодами ялівця, ароматними травами.
Склад: Вода питна підготовлена, сік яблучний зброджені-спиртової, спирт етиловий ректифікований "Вищої очистки", чиста культура оцтової бактерій
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки 0, вуглеводи 0, жири 0
Енергетична цінність (калорійність): 88 кДж (21 ккал) / 100 г
Об'єм продукту: 500 мл
Основні | |
---|---|
Виробник | AKURA |
Країна виробник | Україна |
Концентрація | 6 % |
Об`єм | 500 мл |
Тип | Яблучний оцет |
Упаковка | Пластикова пляшка |
- Ціна: 29 ₴