Перець чилі мелений – це спеція, яку отримують з висушених стручків пекучого перцю. Особлива гострота прянощі та її насичений аромат отримали визнання у всьому світі.
Мелений червоний перець – основа блюд азіатської та мексиканської кухні, де пекучість страви стоїть на чільному місці. Але і національні страви інших країн набувають незвичайний смак з додаванням меленого перцю чилі. Його додають в гострі супи, овочеве рагу, страви з рису, пасту, м'ясні страви. На основі пекучого перцю виготовляють популярні соуси: табаско, аджика, кетчуп, самбаль.
Склад: перець чилі мелений.
Об'єм: 60 г.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | AKURA |
| Країна виробник | Україна |
| Склад | перец чили молотый |
| Упаковка | Пластикова пляшка |
| Вага | 60 г |
- Ціна: 30 ₴


