Пряність розмарин AKURA - середземноморський гість вашій кухні
Застосування розмарину в кулінарії обмежена виключно вашою фантазією. Пікантна приправа чудово поєднується з м'ясом і рибою, доповнює салати, закуски, супи, соуси, м'ясні фарші, піцу, страви з квасолі і гороху. Розмарин ідеально ароматизує алкогольні напої - лікери, вино, горілку, пунш, грог і пиво. Ця смачна спеція з смаженою картоплею, макаронами, яйцями, грибами і овочами, її нерідко додають у хліб, випічку і десерти, однак не рекомендується поєднувати розмарин з лавровим листом, ці трави не дружать один з одним.
Розмарин тонізує і стимулює м'язову активність, а тому протипоказаний гіпертонікам і вагітним.
Склад: розмарин сушений
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 3,31 г.; жири - 5,9 г.; вуглеводи - 6,6 г.
Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 131 ккал / кДж 548
Вага: 10г.
Основні | |
---|---|
Виробник | AKURA |
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.01 г |
Склад | розмарин |
Тип спецій | Розмарин |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
- Ціна: 14,50 ₴