Гвоздика AKURA - має пекучий смак і сильний запах. Гвоздику застосовують при приготуванні найрізноманітніших блюд.В більшості випадків пряність використовують для маринадів: грибних, овочевих, м'ясних, рибних, фруктових і ягідних. При додаванні спеції в соуси і приправи вона консервує їх, надаючи особливий особливий смак. Особливо гарні з гвоздикою страви з червонокачанної капусти і кольрабі.Ароматную гвоздику часто застосовують при приготуванні паст, приправ. Смак і аромат гвоздики використовуються для приготування пікантних соусів. Слід зазначити, що страви, приправлені гвоздикою, зберігаються значно довше - і все завдяки протимікробну властивостями.
Склад: гвоздика ціла
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 5,97г .; жири - 13г .; вуглеводи - 31,6г.
Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 274 ккал / 1146 кДж
Вага: 10г.
Основні | |
---|---|
Виробник | AKURA |
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.01 г |
Склад | гвоздика целая |
Тип спецій | Гвоздика |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
- Ціна: 23,90 ₴