Японська назва "натяко" (nameko) означає "слизькі гриби". Зростають вони «сімейками» як опеньки, по кілька тонких ніжок висотою близько 5 см з однієї основи.
Гриби Намеко - це невід'ємна складова в японській кухні.
Найчастіше з намеко варять суп з місо; у цьому разі з усіх можливих комбінацій найкращий результат дає поєднання намеко з тофу. Крім того, з намеко готують закуски і прозорі супи.
Склад: Гриби намеко, вода питна, цибуля свіжа ріпчаста, перець солодкий свіжий, цукор білий, сіль кухонна, кислота оцтова(регулятор кислотності Е260), прянощі (перець чорний горошком, перець духмяний горошком, лист лавровий сухий)
Краще спожити до дати, вказаної на кришці.
Енергетична цінність/калорійність: 24 ккал (kcal) / 101 кДж, білки – 1,1 г (g), жири - 0,7 г (g), з них поліненасичені - 0,5 г (g), вуглеводи - 3,3 г (g), з них цукор - 2,0 г (g), солі - 2,5 г (g).
Вага: 180г
Основні | |
---|---|
Вага | 180 г |
Виробник | AKURA |
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 24 міс |
Склад | Гриби намеко, вода питна, цибуля свіжа ріпчаста, перець солодкий свіжий, цукор білий, сіль кухонна, кислота оцтова(регулятор кислотності Е260), прянощі (перець чорний горошком, перець духмяний горошком, лист лавровий сухий) |
- Ціна: 69,90 ₴