Суміш перців – одна з універсальних приправ.
Використання в кулінарії суміші перців переважно посідає приготування гарячих страв (супів, борщів), салатів, підлив, овочевих маринадів, соусів.
Також спецією приправляють м'ясні (ковбасу, стейки, шурпу зі свинини) та рибні (смажену чи запечену рибу) вироби.
Можна додати суміш перців до десертів (пряники, кондитерські креми), коктейлі, пунші, гарячий чай.
Крім того, суміш з декількох видів перцю використовують для консервації на зиму лечо з рисом, перцю з часником і зеленню, гострого салату зі свіжих огірків, кабачків, морквяного салату.
Склад: перець чорний, перець запашний, перець червоний, перець білий, паприка, сіль екстра.
Вага: 80г.
Основні | |
---|---|
Вага | 80 г |
Виробник | AKURA |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Кількість в упаковці | 24 шт. |
Склад | перець чорний, перець духмяний, перець червоний, перець білий, паприка, сіль екстра. |
Тип спецій | Перцева суміш |
- Ціна: 69,90 ₴