Паприка — спеція з стиглого червоного стручкового перцю, або «червоного золота». Для приготування паприки беруть перець слабо пекучих сортів. Їх висушують і дрібно подрібнюють. З копченого перцю отримують копчену паприку. Спеція виходить пекуча, солодка й гостра. Страви вона надає пікантний смак і червоний колір. Паприка дуже популярна в азіатської та європейської кухні. Вона добре поєднується з м'ясом і птицею, її додають в гуляш, до риби, морепродуктів, в овочеві суміші і до супів. Паприка відмінно поєднується з квасолею, помідорами, капустою, картоплею. З прянощів — з часником, коріандром, базиліком, лавровим листом, мускатним горіхом, петрушкою, кропом.
Склад: паприка мелена.
Об'єм: 50 р.
Основні | |
---|---|
Виробник | AKURA |
Країна виробник | Україна |
Склад | паприка молотая |
Упаковка | Пластикова пляшка |
- Ціна: 29,90 ₴