Продавець Exotic Food розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
863 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (96) 760-23-23
Exotiс Food
Кошик

Корейські товари

Твенчжан (соєва паста) та канчжан (соєвий соус)

Твенчжан і канчжан – це два найбільш важливі продукти традиційної ферментованої їжі. Для їхнього приготування соєві боби замочують у воді і варять до готовності. Потім зварені боби розтирають і формують з цієї маси мріж брикети, які сушать на відкритому повітрі. Після цього брикети укладають у великі глиняні горщики та заливають солоною водою. Для видалення домішок та неприємного запаху в них також кладуть сухий червоний перець та гаряче вугілля та витримують 2-3 місяці. Потім ферментовану масу проціджують і відокремлюють таким чином тверду (твенчжан) та рідку (канчжан) частини. Для отримання ароматнішого і глибшого смаку канчжан витримують ще більше 3 місяців, а твенчжан - не менше 5 місяців. Як і вино, соєві соуси набувають багатшого аромату і смаку, якщо процес їхнього дозрівання триває довше.

Кочхучжан (соєва паста з червоним перцем)

Традиційна корейська приправа, приготована шляхом зброджування соєвого солоду з сумішшю з рисового, ячмінного, пшеничного борошна або крохмалю, солі та меленого пекучого червоного перцю. У процесі ферментації маса поєднується із соєвими брикетами мечжу для кочхучжана і витримується в глиняних горщиках.

Кочхучжан є однією з найважливіших приправ у раціоні корейців, які люблять їжу гарячу та гостру. Смак цієї приправи також стає кращим, якщо процес дозрівання триває довше. Вважається, що пряний смак, який виражений у пекучому червоному перці та кочхучжані, ніби символізує та передає живий та енергійний характер корейців.

в виде галереив виде списка

Твенчжан (соєва паста) та канчжан (соєвий соус)

Твенчжан і канчжан – це два найбільш важливі продукти традиційної ферментованої їжі. Для їхнього приготування соєві боби замочують у воді і варять до готовності. Потім зварені боби розтирають і формують з цієї маси мріж брикети, які сушать на відкритому повітрі. Після цього брикети укладають у великі глиняні горщики та заливають солоною водою. Для видалення домішок та неприємного запаху в них також кладуть сухий червоний перець та гаряче вугілля та витримують 2-3 місяці. Потім ферментовану масу проціджують і відокремлюють таким чином тверду (твенчжан) та рідку (канчжан) частини. Для отримання ароматнішого і глибшого смаку канчжан витримують ще більше 3 місяців, а твенчжан - не менше 5 місяців. Як і вино, соєві соуси набувають багатшого аромату і смаку, якщо процес їхнього дозрівання триває довше.

Кочхучжан (соєва паста з червоним перцем)

Традиційна корейська приправа, приготована шляхом зброджування соєвого солоду з сумішшю з рисового, ячмінного, пшеничного борошна або крохмалю, солі та меленого пекучого червоного перцю. У процесі ферментації маса поєднується із соєвими брикетами мечжу для кочхучжана і витримується в глиняних горщиках.

Кочхучжан є однією з найважливіших приправ у раціоні корейців, які люблять їжу гарячу та гостру. Смак цієї приправи також стає кращим, якщо процес дозрівання триває довше. Вважається, що пряний смак, який виражений у пекучому червоному перці та кочхучжані, ніби символізує та передає живий та енергійний характер корейців.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner